Проект ГО “Включення” серед 20-ти кращих проектів України

08 червня 2021 року у Фонді соціального захисту інвалідів відбулося чергове засідання комісії конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка. Участь у засіданні взяли 10 членів конкурсної комісії. Серед 143-ох представлених на розгляд проектів, члени комісії шляхом рейтингового оцінювання виокремили 50 кращих проектів, які отримають фінансування для їх реалізації. 

Проект «Доступний ринок праці. Інклюзивність перевага сучасного бізнесу» розроблений членами ГО “Включення” отримав високе 19-те місце. 

  • Для реалізації нашої мети та поширення позитивного досвіду на всеукраїнський рівень ми запросили, в якості співорганізатора, представників ГО «Всеукраїнська асоціація підприємців та працюючих людей з інвалідністю України». Президент асоціації Сергій Гурінов пішов нам на зустріч і надав необхідну підтримку та допомогу для успішного захисту проекту. Спільними зусиллями зможемо реалізувати цей проект, а після успішного його завершення ми плануємо запустити новий напрям для розвитку взаємодії між дружніми громадськими організаціями, але деталі будуть вже згодом – зазначив керівник проекту Андрій Пономаренко. 

Рішення конкурсної комісії про визначення переможців конкурсу на підставі рейтингу можна знайти ТУТ.

Деталі реалізації проекту «Доступний ринок праці. Інклюзивність перевага сучасного бізнесу» буде розміщено на нашому сайті, слідкуйте за оновленнями інформації.