Працевлаштування людей з інвалідністю, які мають обмеження у пересуванні – пріоритет ГО Включення

Особи з інвалідністю та представники маломобільних груп населення обмежені в доступі до конкурентного ринку праці оскільки ринок не був зацікавлений у зміні бізнес-процесів та створенні умов для віддаленого працевлаштування працівників. Останні події – карантин та нові правила соціального дистанціювання – змушують бізнес змінювати свої бізнес орієнтири в бік віддаленої форми роботи. Це відкриває нові можливості працевлаштування для представників маломобільних груп населення, в перш чергу особам з інвалідністю-візочникам. 

Ми об’єднуємо потребу роботодавців у кадрах та пропозицію у вигляді осіб з інвалідністю, які у зв’язку з обмеженим доступом до роботи можуть працювати тільки віддалено. 

Для того щоб розширити межі зайнятості та збільшити коло можливостей людей з інвалідністю ми адаптували алгоритм професійної адаптації та  подальшої роботи до максимально можливого рівня інклюзивності. Нами розроблено online-програму навчання та напрацьовано механізм працевлаштування на підприємствах партнерів нашої організації. 

Ми створюємо закритий цикл підготовки фахівців та адаптації умов праці для виконання роботи віддалено. Поєднання цих двох чинників створює передумови для подальшого масштабування та поширення успішного досвіду співпраці підприємців та людей з інвалідністю. 

В результаті ми отримуємо можливість:
для людей з інвалідністю – працювати і реалізовувати себе віддалено в максимально зручних умовах, отримуючи за реально виконанну роботу реальний, конкурентний дохід;
для роботодавців – отримати мотивованих, кваліфікованих робітників, а також отримати підтримку і захист у випадку недобросовісного виконання своїх обов’язків працівниками. 

Для отримання актуальної інформації про діяльність нашої організації та про можливості участі у проектах підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах – Facebook, Linkedin.